Scheiden tijdens corona

Corona echtscheiding

We hebben allemaal te maken met de situatie rondom het Corona virus. Maar wat heeft dit nu voor gevolg voor jullie echtscheiding en kan je op dit moment de scheiding nog wel starten of moet je wachten tot het virus voorbij is? 

Het is zeer goed mogelijk om óók in deze periode je echtscheiding af te handelen. Jullie zijn ook nu van harte welkom op mijn kantoor. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en spreken we alleen af als alle betrokkenen volledig gezond zijn.

Daarnaast is het bij De Werdt Mediation mogelijk om de gehele echtscheiding af te handelen, zonder fysiek contact. We gebruiken daarvoor een programma als Skype of Zoom zodat we elkaar kunnen zien en daarnaast e-mail en telefoon. Het grote voordeel is natuurlijk dat er geen kans op besmetting bestaat maar ook dat ook jullie niet fysiek bij elkaar hoeven te zijn.  Daarnaast is afstand niet van belang dus mensen uit het hele land kunnen hiervan gebruik maken. 

Aangezien dat echtscheiding middels mediation een papieren procedure is en er geen zitting nodig is, verloopt de procedure bij de rechtbank vrij vlot, ook tijdens corona. Kijk voor informatie op de website van de rechtspraak:
Rechtspraak en corona

Wilt je meer weten of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail naar: info@dewerdtmediation.nl 
of bel: 030 – 303 55 87 

 

Komt het niet uit om tijdens kantoortijden een afspraak te maken? Geen punt. Het is mogelijk om ’s avonds of zelfs in het weekend een afspraak te maken.

Is het lastig om naar mijn kantoor te komen omdat jullie bijvoorbeeld kleine kinderen hebben of gewoon geen zin om de deur uit te gaan? Een afspraak bij jullie thuis of op een andere locatie is mogelijk.

Ik werk uitsluitend op afspraak