Scheiden tijdens corona

Corona echtscheiding

We hebben allemaal te maken met de situatie rondom het coronavirus. Heeft dit nu gevolg voor jullie echtscheiding? Of verloopt alles weer zoals vóór de coronapandemie?

In welke fase of periode de coronapandemie zich ook bevindt; het is zeer goed mogelijk om in deze periode je echtscheiding af te handelen. Uiteraard volgen we de richtlijnen van het RIVM en spreken we alleen af als alle betrokkenen volledig gezond zijn. Nu de anderhalve meter zal worden opgeheven lijkt het mij toch raadzaam om bij fysieke afspraken afstand te houden. Wat mij betreft is handen schudden geen noodzakelijke beleefdheidsvorm en laten we dat achterwege. We kunnen elkaar ook groeten zonder handen te schudden.

Jullie zijn te allen tijde van harte welkom op mijn kantoor. Daarnaast blijft het ook mogelijk om de gehele of gedeeltelijke echtscheiding af te handelen zonder fysieke afspraak. We gebruiken daarvoor een programma als Skype of Zoom (beeldbellen)  en daarnaast zo nodig e-mail en telefoon.

Aangezien dat echtscheiding middels mediation een papieren procedure is en er geen zitting nodig is, verloopt de procedure bij de rechtbank vrij vlot, ook tijdens de coronapandemie. Op dit moment zijn er geen noemenswaardige achterstanden bij de rechtbank. Kijk voor informatie op de website van de rechtspraak:
Rechtspraak en corona

Wilt je meer weten of een afspraak maken? Vul dan het contactformulier in, stuur een e-mail naar: info@dewerdtmediation.nl 
of bel: 030 – 303 55 87

Komt het niet uit om tijdens kantoortijden een afspraak te maken? Geen punt. Het is mogelijk om ’s avonds of zelfs in het weekend een afspraak te maken.

Is het lastig om naar mijn kantoor te komen omdat jullie bijvoorbeeld kleine kinderen hebben of gewoon geen zin om de deur uit te gaan? Een afspraak bij jullie thuis of op een andere locatie is mogelijk.

Ik werk uitsluitend op afspraak