De Werdt Mediation komt naar je toe!

De Werdt Mediation vestiging IJsselstein

In IJsselstein is mijn kantoor gevestigd in hetzelfde monumentale pand waar vroeger het oude postkantoor gevestigd was.  In Nieuwegein is mijn kantoor gevestigd in het stadcentrum, naast Cityplaza, bij de bussen en de sneltram. Daardoor is deze locatie vanaf alle windhoeken zeer goed te bereiken.

De meeste cliënten uit de regio komen naar mijn kantoor.
Een andere locatie, zoals bijvoorbeeld bij jullie thuis, is zonder bijkomende kosten, ook mogelijk. 

Nu ook buiten de regio

Ook als je bijvoorbeeld in de provincie Noord of Zuid Holland, Noord-Brabant of Gelderland woont kan ik jullie echtscheiding regelen.
Ik zal dan waarschijnlijk twee of drie keer langskomen om alles met jullie samen te bespreken. Daarnaast kunnen we mogelijk ook contact hebben met videobellen of per e-mail.
Daarna leg ik alle afspraken vast in een echtscheidingsconvenant en wanneer er minderjarige kinderen zijn ook in een ouderschapsplan. Ook zorg ik er voor dat de procedure bij de rechtbank wordt geregeld via Advocatenkantoor De Werdt

Heb je interesse?

Stuur een mail naar: info@dewerdtmediation.nl of bel 030 – 303 55 87.
Of stuur een mail of vul het antwoordformulier in op deze site met het verzoek om terug te bellen